Inloggen in Mijn Menu is veranderd

Lees hier wat dat voor jou betekent.

Week van de Leesclub 25 t/m 31 januari 2020

Gepubliceerd op: 19 december 2019 13:18

De Week van de Leesclub 2020 is in volle gang! Van 25 t/m 31 januari vinden er door het hele land 'pop-up-leesclubs' plaats, er is een Dag van de Leesclub tijdens het festival Lutterzand Literair, én er zijn door ambassadeurs heel veel oprichtingsbijeenkomsten gepland.

Kortom: keuze genoeg om in de Week van de Leesclub aan te haken. Lees er hier alles over, en houd www.weekvandeleesclub.nl in de gaten voor verdere informatie.

Pop-up-leesclubs met Rob van Essen, Roelof van Gelder en Rokus Hofstede

In gesprek over een boek in aanwezigheid van de schrijver zelf! Dat kan op een heleboel plekken in het land tijdens de Week van de Leesclub. We gaan op pad met auteurs Rob van Essen en Roelof van Gelder - beiden Librisprijswinnaars - en met vertaler Rokus Hofstede.

Van Drenthe tot Zeeland, altijd wel een plek dichtbij om zo'n 'pop-up-leesclub' bij te wonen. Download van tevoren de gratis leeswijzer van één van de boeken.

U bent van harte welkom!

Oprichtingsbijeenkomsten op meer dan 60 plaatsen

In alle provincies worden tijdens de Week van de Leesclub informatiebijeenkomsten gehouden en nieuwe leesclubs opgericht. Onze ambassadeurs zijn hier hard voor aan het werk; dat is geweldig. Alle programma's komen voorbij: literatuur, geschiedenis, kunstgeschiedenis, biografiën, talen, filosofie...

De lijst op www.weekvandeleesclub.nl wordt regelmatig bijgewerkt, kijk hier voor een oprichtingsbijeenkomst bij u in de buurt.

U bent van harte welkom!

Gratis leeswijzers

Speciaal voor de Week van de Leesclub stelt Senia de leeswijzers van De goede zoon, Dichter in de jungle en De grote angst in de bergen gratis ter beschikking. Ter voorbereiding van een pop-up-leesclub, of als u wilt weten hoe zo'n Senia-leeswijzer er uitziet.

Ga naar www.weekvandeleesclub.nl en download de leeswijzer van uw keuze.