Voel je goed! in Capelle aan den IJssel

Gepubliceerd op: 30 augustus 2023 22:42

In het najaar gaat op diverse plekken in Capelle aan den IJssel de cursus Voel je goed! van start. Voel je goed! is een programma voor volwassenen die willen werken aan een gezondere levensstijl en moeite hebben met taal.

Deelnemers volgen 20 lessen over gezonde voeding en beweging. De lessen worden gegeven door getrainde (taal)vrijwilligers. Daarnaast gaan de deelnemers een aantal keer voor individuele begeleiding naar een diĆ«tist. 

Voel je goed! is speciaal ontwikkeld voor laaggeletterden door Stichting Lezen & Schrijven en is zowel geschikt voor personen met een Nederlandse als een anderstalige achtergrond. Deelnemers ontvangen een uitgebreide cursusmap geschreven in makkelijke taal. De groepjes zijn klein. Hierdoor is er veel individuele aandacht en tijd voor vragen en uitwisseling.

Deelnemers aan Voel je goed! voelen zich na afloop gezonder en kunnen informatie over gezonde voeding en beweging beter begrijpen en toepassen.

Contact

Ken je of ben je iemand die moeite heeft met taal en graag wil werken aan het verbeteren van de gezondheid?

Bel of mail dan voor locaties, dagen en tijden met Annemarie van de Sande, projectleider Voel je goed! op 06-36043125 of a.vandesande@bibliotheekaandenijssel.nl.