Brownies & DownieS Capelle verkozen tot leukste restaurant

Gepubliceerd op: 23 april 2019 09:12

'Onze' Brownies & DownieS Capelle aan den IJssel is onlangs verkozen tot leukste restaurant, van de gemeente maar ook van Zuid-Holland! Wat zijn ze terecht trots en wat zijn wij trots op hen. De bibliotheek is nog gezelliger – en ruikt heerlijk! – sinds hun komst. Van harte gefeliciteerd Jolanda Opschoor en team!

Interview Radio Capelle

Vanwege de eerste plaats in deze verkiezing, interviewde Radio Capelle onlangs eigenaresse Jolanda Opschoor, want hoe kwam het zo dat zij uitgeroepen zijn tot 'Leukste restaurant' en hoe kwamen ze eigenlijk in deze branche en op het Stadsplein terecht? 

"Laten we eens gewoon een leuke zaak voor deze jongens en meiden beginnen"

Jolanda en haar man hebben geen horeca-achtergrond, maar wel zoon met downsyndroom, zo zul je in het interview horen. Zij zagen de locatie op het Stadsplein te huur komen en dachten: "laten we eens gewoon een leuke zaak voor deze jongens en meiden beginnen". Dat is gelukt, want rond lunchtijd zit het altijd vol. Ook zijn er echt niet alleen maar brownies te krijgen. Het restaurant hanteert een uitgebreide menukaart en alles wordt dagelijks ambachtelijk bereid.

Meer weten? Beluister het interview... én kom proeven!

Radio Capelle interview met Jolanda Opschoor