Krimpense voorgedragen als VoorleesExpress vrijwilliger van het jaar

Gepubliceerd op: 13 december 2018 13:16

Op 7 december jl. – Nationale Vrijwilligersdag – is Esther Littel uit Krimpen aan den IJssel voorgedragen als VoorleesExpress vrijwilliger van het jaar. Zij verdient de VoorleesExpress Heldspeld omdat zij zich al sinds de start van dit initiatief actief inzet binnen vele gezinnen.

Tiende gezin

Esther viert zelf dan ook een jubileum, want zij is als voorlezer nu aan haar tiende gezin verbonden. Ze heeft dus al heel wat ervaring opgedaan binnen de diverse gezinnen. Omdat zij leerkracht is, draagt zij tevens een schat aan kennis en kunde bij zich, die zij graag inzet tijdens de voorleesuren.

Ambassadeur voor de VoorleesExpress

Esther leeft ontzettend mee met alle gezinnen die zij bezoekt, ze is flexibel en vindt het geen enkel probleem om ook in Capelle aan den IJssel voor te lezen. Hierdoor heeft zij tot nu toe maar twee keer voorgelezen in een gezin uit Krimpen aan den IJssel, thuisbasis van deze held.

Esther is een warme persoonlijkheid en een echte ambassadeur voor de VoorleesExpress.

Wil jij je ook inzetten voor kinderen met een taalachterstand? Kijk dan eens op www.voorleesexpress.nl en meld je aan. Wie weet ga jij straks net als Esther aan de slag als voorlezer.