Actueel

Resultaat 151 - 160 (van 318)

 • Borstelbot en action cam activiteit volgeboekt Bekijk details

  26 juli 2018

  Het zomerprogramma 'Zo tof is techniek!' wordt enthousiast ontvangen. Na een succesvolle aftrap op woensdag 18 juli, hadden we gisteren een werktafel vol bevlogen 'action cammers'. De laatste action cam activiteit, op woensdag 22 augustus a.s. is volgeboekt. Ook het borstelbot bouwen, volgende week 1 augustus is vol. Je kunt je nog aanmelden voor MakeyMakey op woensdag 8 en 15 augustus.

 • Brownies & downieS na de zomervakantie open Bekijk details

  26 juli 2018

  Na de zomervakantie is het dan eindelijk zover... dan opent de Stadspleinvestiging van Brownies & downieS, in de bibliotheek welteverstaan! Voor een kop koffie, lunch of natuurlijk een brownie ben je vanaf dat moment dus heel hartelijk welkom.

 • Zomerblog directeur Bekijk details

  26 juli 2018

  Conny Reijngoudt, directeur van de bibliotheek, schrijft regelmatig een blog. Dit keer een blog in zomerse sferen, passend bij lekker lang lui lummelen in de tuin, aanschuiven bij leuke activiteiten in de bieb en genieten van koelte waar die te vinden is...

 • Aan den IJssel houdt hoofd en bieb koel Bekijk details

  25 juli 2018

  Verschillende bibliotheken zijn deze dagen dicht, omdat de warmte te veel blijkt voor zowel bezoekers als medewerkers. Bibliotheek aan den IJssel houdt het hoofd én de bieb koel, dus stap binnen voor een boekje, om even op adem te komen, een krantje te lezen of materialen in te leveren. Wij zijn gewoon open!

 • Bibliotheek in modern jasje Bekijk details

  25 juli 2018

  Het Stadsplein en de Koperwiek worden onder handen genomen de komende tijd. De bibliotheek heeft de verbouwing er al op zitten; alleen Brownies & Downies komt er nog bij, in het vernieuwde bibliotheekpand. De verbouwing die de bibliotheek heeft ondergaan, maakt van Bibliotheek Capelle Centrum een duurzame, sfeervolle bibliotheek waar Capellenaren zich welkom voelen. Op de website centrumxpeditie.nl vind je alle informatie rondom de verbouwing van het stadshart van Capelle aan den IJssel en dus ook...

 • Voorlezer worden in Capelle aan den IJssel? Bekijk details

  19 juli 2018

  VoorleesExpress aan den IJssel zoekt enthousiaste voorlezers voor Capelle aan den IJssel. De VoorleesExpress doet het namelijk goed, maar dat betekent wel dat meer en meer gezinnen nu wachten op een voorlezer. Misschien wel op jou!

 • 3 oktober Kinderboekenweekfeest Bekijk details

  19 juli 2018

  Save the date: 3 oktober 2018. Dan is het feest. En hoe! 3 t/m 10 oktober is het namelijk Kinderboekenweek! Het thema dit jaar: vriendschap. Kinderboeken over vriendschap staan centraal en de bibliotheek luidt deze mooie week in met een heus kinderboekenweekfeest! Dus zet 'm vast in je agenda: 3 oktober 2018, Bibliotheek Capelle Centrum én Krimpen.

 • Leesplezier in elk gezin! Bekijk details

  18 juli 2018

  10 jaar VoorleesExpress! | Stichting VoorleesExpress is een landelijk initiatief dat ervoor zorgt dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt er een vrijwilliger bij hen thuis om voor te lezen. Samen met de ouders streeft de VoorleesExpress ernaar dat taal en leesplezier een vaste plek in het gezin krijgen, ook in Krimpen en Capelle aan den IJssel.

 • Cursus van de maand augustus: kick-start je carrière Bekijk details

  17 juli 2018

  Je bent een loyale medewerker, al jaren in vaste dienst. Prima salaris, prima werk. Toch knaagt er iets. Doe je iets waar je echt blij van wordt? En wat doe je als ineens je baan ophoudt te bestaan? HR-coach Emma Penn-de Kleer laat je in dit webinar zien hoe je het heft in eigen handen neemt. Pak zelf de regie over de toekomst van je loopbaan!

 • Nieuwe ronde Schrijfcafé Bekijk details

  12 juli 2018

  Dit najaar start er weer een schrijfcafé, een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die graag wil schrijven of dit eens wil proberen. Het schrijfcafé zal in elk geval weer 3 keer plaatsvinden.

Paginanavigatie