Actueel

Resultaat 81 - 90 (van 317)

 • Kinderjury Bekijk details

  8 maart 2020

  Begin maart zijn de Leesweken van de Kinderjury officieel van start gegaan.

 • Week van de Leesclub 25 t/m 31 januari 2020 Bekijk details

  19 december 2019

  De Week van de Leesclub 2020 is in volle gang! Van 25 t/m 31 januari vinden er door het hele land 'pop-up-leesclubs' plaats, er is een Dag van de Leesclub tijdens het festival Lutterzand Literair, én er zijn door ambassadeurs heel veel oprichtingsbijeenkomsten gepland.

 • Kerstfeest 2019 Bekijk details

  10 december 2019

  Wie zet jij in het licht?

 • Ken jij de apps van de bieb al? Bekijk details

  28 november 2019

  De bibliotheek heeft maar liefst 6 verschillende apps om je lees- en luisterervaringen nog beter te maken. Alle apps zijn gratis te downloaden in de Google Play store of de Apple store. De LuisterBiebapp, de VakantieBiebapp en de BiebApp zijn ook te gebruiken zonder abonnement.

 • Hoe stimuleer jij de taalontwikkeling van jouw kindje? Bekijk details

  27 november 2019

  Krimpen heeft een eigen BoekStartcoach, Anke. Als specialist jeugd weet zij als geen ander hoe je jouw kindje het best ondersteunt en stimuleert op taalgebied.

 • Schrijversdag 2019 Bekijk details

  4 november 2019

  Geslaagde eerste Schrijversdag in Bibliotheek Krimpen met schrijvers uit de Eregalerij van Capelle en Krimpen aan den IJssel

 • Voorwaarden 2020 Bekijk details

  28 oktober 2019

  Voor je het weet is 2020 begonnen en bij aanvang van het nieuwe jaar blijven de voorwaarden nagenoeg van al onze abonnementen gelijk aan die van 2019.

 • Uitslag boekverloting Schrijversdag Bekijk details

  16 oktober 2019

  Tijdens de Schrijversdag op 12 oktober in de Tuyter in Krimpen vond een boek verloting plaats. Op deze pagina vind je de winnende nummers. Staat jouw nummer erbij? Dan kan je jouw boek ophalen in de Bibliotheek Krimpen.

 • E-Reader wordt niet herkend in ADE Bekijk details

  25 september 2019

  Er zijn enkele Kobo gebruikers die aangeven dat hun e-reader niet herkend wordt in ADE (Adobe Digital Edition), ondanks 'verbinden' te hebben geselecteerd op de e-reader en het gebruik van juist werkende USB uitgang en kabel.

 • Bibliotheek en Krimpenerwaardcollege gaan samenwerken Bekijk details

  16 september 2019

  Nederlandse jongeren lezen steeds minder vaak en met steeds minder plezier. Lezen is heel belangrijk voor de taalontwikkeling en vergroot de kansen van jongeren op het afronden van een opleiding. Daarom gaan de bibliotheek en het Krimpenerwaardcollege een samenwerking aan om jongeren te motiveren meer te lezen.

Paginanavigatie